web analytics

S PRAVO ENERGIJO NAPREDUJEMO

Mala odbojka deklice “A” liga zahod skupina A – 5. krog, OŠ L. Adamiča, GrosupljeEkipa Prochrom Bled: 24 E. Tičar, 20 T. Žnidar, 2 Z. Zupan, 10 V. Jarkovič, 12 (C) Bucek, 53 L. Smolej, 5 N. Avsenek, 11 E. Zrimec,  15 Z. Rožman, 7 T. Jagodic, 3 M. Šmid in  4 H. Tomažin.
Trener: Stanislav JagodicV Grosuplje je ekipa Bleda prispela izjemno razpoložena, čakal pa nas je za nas do sedaj še neznan konkurent za prvo mesto v skupini, ekipa ŽOK Triglav Kranj I. Vendar so Blejčanke že od samega začetka pokazale, kdo bo gospodar na igrišču in z izjemnim servisom Eve Tičar, ostrimi napadi Zale Zupan, Vide Jarkovič in Tinkare Žnidar, ter lepo, atraktivno in borbeno ekipno igro prvi niz ekspresno zmagale z rezultatom 13:25. V drugem nizu sta bili ekipi bistveno bolj izenačeni, ter se nenehno izmenjevali v rezultatu.  Vseeno pa se je tokrat zelo razpoložena ekipa iz Bleda z lepo in atraktivno ekipno igro v obrambi in napadu veselila končne zmage z rezultatom 23:25. 

Rezultat: ŽOK Triglav Kranj I : Prochrom Bled 0:2  (13:25, 23:25)
 
Druga tekma je bila proti domačinkam turnirja, ekipi ATK Grosuplje, ki zasedajo tudi zadnje mesto v skupini. Zato so priložnost za igro dobile tudi mlajše in manj izkušene igralke Bleda, ki so se ob pomoči izkušenejših igralk odlično odrezale, ter s tem pokazale, da vsekakor sodijo v ekipo in da s trdim delom lepo napredujejo, ter si s takimi priložnostmi tudi nabirajo potrebne izkušnje. Rezultat po nizih sicer kaže na zelo izenačeno igro, vendar so mlade Blejčanke tekmo rutinirano pripeljale do zmage 2:0 in se s tem še bolj utrdile na vrhu lestvice v skupini. 
Rezultat: Prochrom Bled : ATK Grosuplje  2:0  (25:23, 25:21)