web analytics

Kadetinje – 3.krog – 3.liga – zahod B

Ekipa Prochrom Radovljica:
4 Štetner, 5 Cenček, 7 Havliček, 8 Srna, 9 Oklikah, 10 (C) Biček, 18 Rangelov, 22 Romih, 23 Hudovernik, 26 Justin Papler, 42 Bevc
Trener: Anja Grilc

3 krog turnirjev je ekipa Prochrom Radovljica začela proti Lubnik III. Ista ekipa igra tudi v kategoriji starejših deklic, kar pomeni, da so deklice letnika 2009 in 2010. Prvo tekmo turnirja deklice niso pokazale prave igre. Servis je po večini šel, čeprav imamo še veliko rezerve, ni pa bilo pravega sprejema in s tem je bila v težavah organizatorka in kapetanka ekipe Eva. Posledično ni bilo pravega zaključnega udarca. Tako je tekma z rezultatom 0.2 (14:25, 14:25) pripadla Lubniku III.

Sledila je tekma pavze in potem sta se v tretji tekmi udarili še ekipi Prochrom Radovljica in ŽOK Šentvid. V prvem setu so dekleta kar uspešno lovile nasprotnice, ki so bile vidno starejše in bolj izkušene, vse do rezultata 7:8. Potem so kljub lepi igri in borbenosti gostje pobegnile in končni rezultat je bil 17:25. V drugem setu so še ostala dekleta dobile priložnost za igro. Drugi set se je zaključil z rezultatom 6:25 za ŽOK Šentvid.

Ekipa Prochrom Radovljica kadetske turnirje izkorišča za nabiranje novih izkušenj, samozavesti na igrišču in v igri ter za izboljšanju same igre.