web analytics

OK BLED BREZ IZGUBLJENEGA NIZA

ŽOK Šentvid II Bled 0:2 (15:25, 19:25)
Bled ŽOK Domžale I 2:0 (25:16, 25:14)

OK Bled : Biščevič 26, Prevec Jonke 14, Jarkovič 4,Zupan 2, Kalan 3, Božič 8,Ulčar (L1), Tičar (L2), Okanovič 1,Kranjec 4,. Jakopič 1,Gale 0, Pirija 3
Trener : Jerončič, 2 trener Anja Grilc

Tudi z gostovanja v Ihanu pri Domžalah se mladinke OK Bleda vračajo domov z dvema zmagama In tudi tokrat brez izgubljenega niza po četrtem odigranem krogu. A ni šlo vse tako lahko, kot pričajo rezultati posameznih nizov. Na prvi tekmi proti razigranim odbojkaricam ŽOK Šentvida so se  morale Blejčanke vsaj na začetku prvega niza  močno potruditi, da so prišle do zmage. Mora še pod vtitsom včerajšnje tekme  proti vodilni ekipi Vitala iz Ljubljane, ki se je zaključil šele po petih nizih, so odbojkarice OK Bleda v tekmo stopile »medlo«, nezbrane, in temu je sledila cela vrsta lastnih napak. Šentvid je povedel celo s 13.9, po »glasnem » time outu je ekipa Bleda le reagirala, zaigrala vsaj delno tako kot zmore in zna, ter takoj uspela rezultat izenačiti na 13-ti točki. Sledil je samo še vzpon in niz je pripadel blejskim mladinkam. Slika se v drugem nizu ni ponovila.

Še bolj zbrano in samozavestno pa so igralke OK Bled zaigrale proti domačinkam, ki so sicer na začetku nudile soliden odpor, a to je bilo tudi vse. OK Bled je gladko slavil s 25:16 in 25:14. Pomembno je podčrtati, da so na parket OŠ Ihan stopile vse igralke, od Zoje Kalan, ki je zaigrala na mestu korektorice, in mlade Eve Tičar, ki je uspešno zamenjala prvo prosto igralko Medejo Ulčar. Mlada napadalka Zala Zupan pa je v prvi tekmi zamenjala kapetanko Klementino Prevec- Jonke, v drugi pa razigrano Lauro Biščevič. Na mestu blokerke sta se izmenjavali Okanovičeva in Pirija, vlogo 2 organizatorke igre  pa je z odliko opravila Julija Jakopič »Julči«. Tudi Anja Gale je dobila priložnost in kar nekajkrat uspešno zamenjala Anjo Božič.

Čestitke za dve zmagi in že osmo zapored.

ŽOK Šentvid II : Bled

 
Bled : ŽOK Domžale I