web analytics

BLEDA PREDSTAVA V KRANJU

Ekipa Elan Radovljica: 1 I. Lakota, 4 L. Rebolj Zvonar, 7 P. Pretnar, 8 M. Odar, 9 J. Ilc Šolar, 10 (C) L.D. Popp, 12 T. Grilc, 18 M. Šimnic, 21 E. Kolman, 55 N. Odar, 60 N. Mlakar, 88 S. Svetina, 3 (L) H. Hudovernik in 5 (L) E. Zupan.

Trener: Stanislav JagodicEkipa starejših deklic Elan Radovljica nadaljuje z izjemno nekonstantno igro. Prvi set so radovljičanke začele zelo suvereno in nenehno vodile za dve ali tri točke vse do izenačenja rezultata na 10:10, nakar pa zopet popoln “mrk” in nerazumljiv padec v igri, kjer je zopet nasprotna ekipa z nekoliko boljšim servisom uspela narediti serijo in delni rezultat kar 10:0.  V zaključku prvega seta se je ekipa radovljičank še poskušala približati, vendar zaostanek 10-ih točk nikakor ni uspela več izničiti, tako je prvi set pripadel ekipi iz Krškega. Drugi set je bil zopet zelo izenačen, kjer so radovljičanke z nekoliko bolj zbrano igro tako v obrambi, kot napadu držale stik z nasprotnicami, nakar je pri rezultatu 13:14 v igro vstopila kapetanka ekipe Liza Dora in z odličnim servisom uspela narediti ključno razliko 5-ih točk, ter tako poskrbeti, da ekipa v zaključku drugega seta ni imela težav za zmago. V tretjem setu je ekipa Krškega že prišla do lepe prednosti 7:4, vendar so se radovljičanke le uspele približati na točko razlike pri rezultatu 8:7, vendar so bile v zaključku seta zopet  bolj zbrane in učinkovite mlade krčanke in si priborile prvo zmago v prvenstvu. 

Rezultat: Elan Radovljica : POK Krško  1:2  (18:25, 25:18, 10:15)
 
V drugi tekmi na turnirju nas je čakala vodilna ekipa v skupini KekoOprema Žužemberk in zelo kmalu se je videlo, da so upravičeno na prvem mestu. Kljub solidni igri radovljičank predvsem v drugem nizu, so žužemberčanke prikazale izjemno borbeno in atraktivno igro v obrambi, kjer kljub dobremu napadu radovljičanke niso uspele zaključiti akcij. Radovljičanke so predvsem v drugem setu uspele držati stik tja do 16. točke, vendar so z odlično igro predvsem v polju prepričljivo slavile žužemberčanke.
Rezultat: KekoOprema Žužember : Elan Radovljica  2:0  (25:13, 25:19)