web analytics

OP Mini 2024 Radovljica

V nedeljo, 10.3.2024 smo v organizaciji Odbojkarskega kluba Bled in Odbojkarskega kluba Radovljica izvedli 2. Turnir ELAN OPEN 2024, Odprto prvenstvo v Mini odbojki za deklice in dečke letnih 2013 in mlajše.
 
Turnir se je odvijal na desetih igriščih v OŠ A.T.Linharta Radovljica in Srednji gostinski in turistični Šoli v Radovljici, kjer se je pomerilo 44 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Za sojenje tekem so poskrbeli trenerji OK Bled in OK Radovljica ter sodniki DOS Gorenjske, ki so svoje delo opravili odlično. Priča ksmo bili zanimivim in kakovostnim tekmam, v duhu fair-playa in ob bučnem navijanju ekip, staršev in navijačev. Več kot 400 nadobudnih mladih odbojkaric in odbojkarjev se je pomerilo v treh kategorijah, v kategoriji deklic, dečkov in začetnikov, vsi letnik 2013 in mlajši. 
 
V kategoriji deklic se je pomerilo 27 ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa ŽOK Ivanec (HR), drugo mesto NKB Maribor I in tretje mesto ŽOK Triglav Kranj. Domača ekipa  OK Bled se le za las ni uspela prebiti v finalni del, ter osvojila 4-9 mesto. 
 
 
V kategoriji dečkov se je pomerilo 8 ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa OK Žužemberk, drugo mesto ekipa SIP Šempeter II in tretje mesto OK Šoštanj Topolšica.
 
 
V kategoriji začetnic se je pomerilo 9 ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Slovenj Gradec II, drugo mesto OK Triglav Kranj II in tretje mesto ekipa SIP Šempeter III. 
 
 
Ker nam je v kategoriji najmlajših najpomembnejše druženje in nepozabna izkušnja, smo tudi prav vsem nastopajočim podelili medalje, saj so si jih tudi zaslužili in so za nas vsi zmagovalci. Medalje, ter pokale in ostale nagrade je vsem udeležencem podelil Generalni sekretar Odbojkarske Zveze Slovenije Gregor Humerca. Še enkrat smo v odbojkarskih klubih Bled in Radovljica dokazali, da smo organizacijsko dorasli tudi takšnim izzivom, ki pa jih seveda ne bi mogli izpeljati brez naših zvestih sponzorjev in donatorjev, ter se ob tej  priliki še enkrat vsem najlepše zahvaljujemo za pomoč. 
 
Zato se na koncu še enkrat se vsem udeležencem turnirja najlepše zahvaljujem za udeležbo na ELAN OPEN 2024, Odprto prvenstvo v Mini odbojki, upam, da ste bili vsi zadovoljni z organizacijo, vsekakor pa se da vse skupaj še izboljšati in prepričan sem, da se bomo v prihodnje še bolj potrudili.
Vabljeni tudi naslednje leto.
 
V prilogah – linkih, na spletni strani OK Bled in YouTube kanalu OK Bled, si lahko ogledate utrinke, fotografije in posnetke finalnih tekem iz turnirja v Radovljici.
 
 
Galerijo slik si lahko pogledate tukaj:

https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZY5zF0ZErVKX7uIAl5ttgyDLyy2A7pssgvk

Posnetke finalnih tekem si lahko ogledate tukaj:

S športnimi pozdravi!

Stanislav Jagodic