web analytics

ZA STIK Z VRHOM BO POTREBNO POKAZATI VEČ ….

Mala odbojka deklice – A liga – zahod B – 2. krog, ŠD Zlato Polje, Kranj 13.1.2024
Ekipa Elan Radovljica: 4 H. Tomažin, 8 K. Gigović, 9 S. Marič, 10 K. Koren, 11 (C) E. Rovanšek, 12 T. Jagodic, 14 D. Dežman, 16 T. Bohinc, 18 K. Zorman, 19 K. Strašnik, 33 M. Gale Suhadolčan, 62 K. Opalk.

Trener: Stanislav Jagodic

Ekipa male odbojke deklic Elan Radovljica je odigrala 2. krog turnirjev v A ligi proti ekipi ŽOK Triglav Kranj I in Mladi Jesenice. V prvi tekmi so igralke Elana Radovljica prikazale zelo raztrgano in neučinkovito igro proti izjemno raspoloženim tekmicam iz Kranja, ki so dominirale praktično v vseh prvinah odbojkarske igre. Visoke kranjčanke so bile suverene tako v bloku, kot tudi v napadu in obrambi, kjer vidno presenečene radovljičanke nikakor niso uspele zaključiti točke in delovale popolnoma zmedeno v polju. Stik so držale le do 5. točke, kjer pa so kranjčanke naredile delni izzid 10:0, pobegnile na neulovljivo prednost 15:5 in set zaključile z rezultatom 25:9. Podobna energija se je kazala tudi v drugem setu, kjer prav tako druga postava ni prikazala nobenih presežkov in kranjčanke so zasluženo slavile.

Rezultat: ŽOK Triglav Kranj I : Elan Radovljica 2:0  (25:9, 25:10)
 
V drugi tekmi proti ekipi Mladi Jesenice pa so se punce le nekoliko zbrale in prikazale popolnoma drugačen pristop k igri. V prvem setu je prva postava odlično začela in z borbeno igro v obrambi spravljala v težave nasprotno ekipo, ter si celo priigrala lepo prednost 12:17. Vendar so se začele lastne napake, kjer so bile radovljičanke predvsem nezbrane v napadu in tako dopustile, da so jih jeseničanke ujele ter izenačile rezultat na 24:24. Sledila je dramatična končnica seta, kjer pa je z nekoliko sreče slavila ekipa iz Jesenic z rezultatom 27:29. Tudi druga postava je drugi set začela zelo spodbudno in z lepo igro držala stik z nasprotnicami do 10. točke. Sledil je padec v koncentraciji in jeseničanke so predvsem zaradi neumnih lastnih napak radovljičank slavile tudi drugi set.
Rezultat: Elan Radovljica : Mladi Jesenice   0:2  (27:29, 19:25)