web analytics

POLOVIČNI IZKUPIČEK EKIPE STAREJŠIH DEKLIC V KATEGORIJI KADETINJ

Kadetinje – 3. liga zahod D 

Ekipa Elan Radovljica: 1 I. Lakota, 4 L. Rebolj Zvonar, 7 P. Pretnar, 8 M. Odar, 9 J. Ilc Šolar, 10 (C) L.D. Popp, 12 T. Grilc, 21 E. Kolman, 55 N. Odar, 60 N. Mlakar, 72 K. Mohorč, 88 S. Svetina, 5 (L) E. Zupan in 18 (L) M. Šimnic.

Trener: Stanislav Jagodic

Za ekipo starejših deklic Elan Radovljica je bil to drugi turnir v kategoriji kadetinj, kjer so punce v začetkih obeh setov proti izkušenejši in starejši ekipi iz Žirovnice prikazala zelo kakovostno in učinkovito igro. V prvem setu so Radovljičanke držale stik z nasprotnicami vse do 19. točke, ko so vstopile v zaključni del seta celo s točko prednosti 18:19. Nato pa je na servis stopila Neja Justin, bivša igralka Bleda in z močnim servisom onemogočila domačinkam, da bi lahko kaj več iztržile v prvem setu. V drugem setu so Radovljičanke začele še prepričljiveje in z odlično igro tako v obrambi, odličnem bloku obeh centrov in napadu prišle že do vodstva 10:15, nakar je zopet sledil nerazumljiv padec v igri, kjer zopet domačinke niso uspele sprejeti servisa in s tem organizirati akcije za napad. Tako je ekipa Žirovnice tudi drugi set obrnila v svojo korist in brez težav zmagala z rezultatom 25:16.

Rezultat: Žirovnica : Elan Radovljica  2:0  (25:20, 25:16)
 
V drugi tekmi so se domačinke pomerile z ekipo Krim IV, kjer pa so lahko zaigrale praktično tudi vse igralke s klopi in brez težav osvojile oba seta na veliko razliko. Tako si lahko tudivse igralke naberejo prepotrebnih izkušenj za nadaljevanje.
Rezultat: Elan Radovljica : Krim IV  2:0  (25:12, 25:13)