web analytics

TOKRAT LE S POLOVIČNIM IZKUPIČKOM ….

Mala odbojka deklice – kvalifikacije za A ligo – zahod, skupina L
 
Ekipa Elan Radovljica: 4 H. Tomažin, 5 J. Bergant, 8 K. Gigović, 9 S. Marič, 11 (C) E. Rovanšek, 12 T. Jagodic, 16 T. Bohinc, 18 K. Zorman, 19 K. Strašnik, 33 M. Gale Suhadolčan, 62 K. Opalk.

Trener: Stanislav Jagodic

Ekipa male odbojke deklic Elan Radovljica je svoj tretji kvalifikacijski turnir za uvrstitev v A ligo začela suvereno proti ekipi Mladi Jesenice. Prvi niz je po izredno dopadljivi igri obeh ekip, številnih izmenjavah in borbeni igri za vsako točko le pripadel domačinkam, ki so ga osvojile z rezultatom 25:22. Zelo kmalu je bilo videti, da druga postava nikakor ne more parirati drugi postavi Jesenic, saj so si le te že zelo kmalu priigrale nenadomestljivo prednost in niz brez večjih težav zaključile z rezultatom 13:25. Prava borba pa se je šele začela. Ekipa Elana Radovljica je niz začela izjemno in povedla z rezultatom 7:0, kar je očitno vplivalo na to, da so se punce vse prekmalu prepustile občutku, da je niz že dobljen, kar pa so zelo hitro uspele dokazati Jeseničanke, da niz še zdavnaj ni končan in z izjemno serijo izenačile rezultat že na 9. točki. Tu pa se je pričela prava borba za vsako točko in ekipi sta resnično prikazali lepo in borbeno igro. Nekaj več sreče in predvsem psihološke prednosti so si pridobile Jeseničanke, saj so uspele zelo kmalu nadoknaditi veliko razliko in celo povesti z rezultatom 15:17 in 18:22. Sledil je zaključek niza, kjer so pobudo zopet prevzele Radovljičanke in se uspele približati na rezultat 22:23, vendar jim je v končnici zopet  zmanjkalo malo zbranosti in športne sreče, tako da so morale priznati poraz ekipi iz Jesenic.

Rezultat: Elan Radovljica : Mladi Jesenice   1:2  (25:22, 13:25, 22:25)
 
V drugi tekmi proti ekipi ŽOK Triglav Kranj II je ekipa Elan Radovljica pokazala svojo premoč in oba niza gladko zmagala, tako da so svojo priložnosti dobile tudi novinke v ekipi in jo tudi lepo izkoristile.
Rezultat: Elan Radovljica : ŽOK Triglav Kranj II  2:0  (25:7, 25:16)