web analytics

5. krog – kadetinje / 3. liga – zahod A

V nedeljo je potekal 5.krog turnirja za kadetinje v dvorani Trata Škofja Loka.

Ekipa kadetinj je bila oslabljena zaradi številnih bolezni igralk. Prisotnih je bilo 10 igralk.

Na prvi tekmi proti ekipi Žirovnice se je pokazalo, da je bila ekipa Žirovnice favorit na celotnem turnirju. Največja prednost ekipe proti naši je bil napad iz sredine, kjer so visoke igralke dominirale in jih naš blok ni zaustavil. Naša ekipa je sicer pokazala borbenost z reševanjem težkih žog in dobrimi servisi. Vse skupaj je bilo premalo, tako, da je ekipa Žirovnice zasluženo dosegla zmago z 2:0.

Naslednja tekma naših deklet je bila proti Triglav Kranj II. že v prvem setu je bilo jasno, da bo tekma zelo napeta in izenačena. Prvi set je ekipa Radovljice celo povedla, a se je z malo smole v končnici seta dekletom izmuznila zmaga. Naslednji set so ponovno začele naše igralke zelo dobro in povedle ter narekovale tempo igre. V sredini seta je bilo kritičnih tudi nekaj sodniških odločitev. Ponovno se je v končnici ponovila zgodba iz prejšnjega seta, saj naše niso mogle zaključiti žoge, to pa so s pridom izkoristile igralke Kranja.

Tekma se je končala z 2:0 v korist ekipe Triglav Kranj II. kljub porazu se je ekipa borila, pokazala, da zna konkurirati ekipam, manjka pa še nekaj tehničnega znanja, predvsem pa izkušenj v končnicah seta.