web analytics

KADETINJE 2. liga – zahod B – 1. krog

DOMOV S POLNIM IZKUPIČKOM 

Domači Gostje Rezultat
Vital Ljubljana IV TPV Volley NM 1:2 (25:11, 26:28, 13:15)
POK Krško Prochrom Bled 0:2 (25:27, 21:25)
Prochrom Bled Vital Ljubljana IV 2:0 (25:13, 25:18)
TPV Volley NM POK Krško 2:0 (25:18, 25:23)

 

OK Prochrom Bled: Prevec Jonke 16, Berce 17, Jarkovič 8, Horvat 2, Rejc 3, Gale 1, Kranjec 6 ,Justin 1, Repinc 9, Jakopič (L1), Ulčar (L2) Grilc 0

Trener: Zoran Jerončič

Pomočnica trenerja: Anja Grilc

V svojem prvem nastopu v 2. kadetski ligi so odbojkarice OK Prochrom Bled gostovale v Ljubljani, domov pa se vračajo z dvema gladkima zmagama. V prvi tekmi so Gorenjke igrale proti POK iz Kraškega in po nekaj težavah v prvem nizu tekmo uspešno zaključile sebi v prid. V prvem nizu so gostje igrale v »krču« in nikakor se niso uspele pokazati prave igre, celo vodstvo s 23:19 in 24:21 ni bilo dovolj, da bi prvi niz takoj zaključile. Po učinkovitih napadih, tako kapetanke Klementine Jonke Prevec, kot korektorice Ele Berce je OK Bled niz le uspele zmagati. V nadaljevanju so  Kranjec, Jakopič, Horvat in ostale le pokazale željeno predstavo in set uspešno pripeljale  do konca. 

V drugi tekmi so se odbojkarice OK Prochrom Bleda pomerile z OK Vital iz Ljubljane in v celotnem srečanju pokazale dopadljivo igro in najprej gladko osvojile prvi niz in s podobnim rezultatom tudi drugega. Podčrtati velja, da so v igro vstopile vse igralke, nekatere celo prvič. Tako je na mestu korektorice občasno zaigrala Neja Justin, v vlogi druge organizatorke pa mlada (letnik 2009) Teja Grilc, svojo priložnost pa je dobila tudi Lilu Repnc za katero je bil to sploh prvi nastop v ekipi. Na centru je ob Piji Rejc zaigrala Anja Gale in svojo nalogo zadovoljivo opravila. Ob tem pa se vse bolj uveljavlja sistem igre z dvema prostima igralkama, Julija Jakopič igra v obrambi medtem ko mlada Medeja Ulčar (letnik 2009) na sprejemu servisa. Naslednja dva turnirja kadetske 2. lige bosta potekala doma na Bledu. In sicer 4. in 18. decembra v športni dvorana osnovne šole na Bledu.