web analytics

Starejše deklice – 3.krog 3.liga – zahod A

OŠ Stranje, Strahovica 

Ekipa Prochrom Radovljica:
5 Cenček, 7 Havliček,10 (C) Biček, 10 Hudovernik, 18 Rangelov, 20 Dobre, 22 Romih, 25 Fischer, 42 Bevc 1 (L) Oblak, 3 (L) Mesojedec Erzin
Trener: Anja Grilc

Zadnji turnir letošnjega leta, 3.krog, so starejše deklice gostovale pri ekipi Calcit Kamnik, v OŠ Stranje v Strahovici.
Prva tekma je potekala po planu in deklice so naredile par točk razlike, da so dobile priložnost igrati vse deklice na klopi, ki je bila zaradi bolezni zelo oslabljena.
Rezultat: Prochrom Radovljica : Olimp Ljubljana II 2:0 (25:16, 25:14).

Nato nas je čakala težja tekma proti Jesenicam. Na prvem turnirju nam je ekipo Mladi Jesenice II uspelo premagati. V soboto se pa ni izšlo po načrtih. Seveda so šle deklice na tekmo z enakim zagonom in željo po zmagi, kar se je kazalo tudi med samim setom, tudi povedle so za nekaj točk. Zaradi dobro postavljenega bloka, so Jeseničanke na mesto udarca, z varano žogo. Napačna postavitev v obrambi, kljub opozorilom, je Jeseničanke privedla do zmage seta. Tudi drugi set so Radovljičanke povedle in držale vodstvo do 17 točke. Na žalost se je zgodba prvega seta ponovila. Jeseničanke so ponovno začele z varano žogo zaradi našega visokega bloka in so zmagale tudi drugi set.
Rezultat: Mladi Jesenice II : Prochrom Radovljica 2:0 (25:20, 25:21).