web analytics

LAHKO BI IZTRŽILI VEČ

ŽOK Triglav Kranj : OK Bled 3:1 ( 25:22,25:22,20:25, 25:16)

OK Bled : Biščevič 22, Kuvek 16, Jarkovič 15, Berce 0, Kranjec 1, Okanović 6., Božič  3, Kalan 1, Prevc- Jonke (L), Jarkovič V.0

Trener : Jerončič. 2 trener Grilc

S prvega gostovanja v letošnji sezoni se odbojkarice OK Bleda iz Kranja vračajo praznih rok, pa čeprav bi lahko vsaj na prikazano domačinkam odščipnile vsaj niz.

V prvem nizu so domačinke visoko povedle s kar 8:2 in tudi z 13: 9 a se mlade Blejčanke nio dale in  domačinke dohitela  pri 18 točki a sledilo je nekja nepotrebnih napak in niz je ostal v Kranju. A se Gostje ki so v Kranj prišle z oslabljeno ekipo brez prve proste igralke Medeje Ulčar (poškodba), na njenem mestu pa je solidno zaigrala napadalka Klementina Prevec -Jonke, ni bilo tudi druge organizatorke igre Julije Jakopič in blokerke Sare Pirija  vse zaradi šolskih obveznosti. V drugem nizu so odbojkarice OK Bleda držale  ravnotežje do sredine niza  ,oziroma celo povedle  15: 12 a  sledil je break 5-tih točk in četa trenerja Boruta Kralja je ponovno prišla v vodstvo z 19:17 a so gostje izid poravnale na 19-ti točki a  v zaključku ponovno napravile nekaj napak predvsem v igri v obrambi, kar so domačinke s pridom izkoristile in osvojile še drugi niz. V tretjem nizu smo v športni dvorani v Kranju videli preobrat so jo Blejčanke od začetka do zaključka prevladovale  v igri in niz zasluženo zmagale na 20-ti točki. Žal se slika tretjega niza ni nadaljevala v četrtem nizu, kar so znale domačinke s pridom izkoristiti  in od začetka do konca bile  neprestano v vodstvu. Preveliko število zgrešenih napadov, prav toliko žog ki so padle v obrambi so botrovale temu, da je niz in s tem tudi tekma pripadla borbenim domačinkam. Že v soboto čaka odbojkarice Bleda zahtevna domača tekma proti ekipi iz Kanala ob Soči, ki je danes presenetljivo z 3:0 odpravila ekipo POK Krško.