web analytics

Uspešen zaključek ELAN OPEN – mednarodnega prvenstva v mini odbojki

V nedeljo, 19. februarja je v dvoranah Osnovne šole A.T. Linharta in Srednje gostinske in turistične šole Radovljica potekal mednarodni turnir v mini odbojki (dečki, deklice rojeni 2012 in mlajši). Turnirja se je udeležilo 32 ekip v ženski in 9 ekip v moški kategoriji. V dopoldanskih skupinskih in popoldanskih izločilnih bojih smo tako na desetih igriščih spremljali kar 82 tekem, ki so se končale v večernih urah s podelitvijo pokalov in medalj najboljšim iz rok direktorja podjetja Prochrom-Comp Nika Fabjana in generalnega sekretarja OZS Gregorja Humerca. 

Tekmovanje je bilo popestreno z bogatim spremljevalnim programom. V odmoru med dopoldanskim in popoldanskim delom so za zabavno animacijo poskrbeli klovni, čarodeji in plesalci. Nagrada za najboljšo pustno masko je bila podeljena ekipi Mladi Jesenice.

V organizaciji Srednje gostinske in turistične šole, ter Pizzerije Betlehem je bilo odlično poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo, še posebej pa se zahvaljujemo podjetju Conditus, ki je za to priložnost pripravilo več kot 300 kremšnit za vse udeležence turnirja.

 

Končni vrstni red dekleta: Končni vrstni red fantje:
1. mesto: FORMIS I 1. mesto: OK ŽUŽEMBERK
2. mesto: CALCIT VOLLEY I 2. mesto: ŠD BREZOVICA
3. mesto: NOVA KBM BRANIK 1 3. mesto: SIP ŠEMPETER

 

 

ELAN OPEN – mednarodno prvenstvo Slovenije je bil letošnji drugi turnir v mini odbojki in tudi ta se je odvijal v sklopu projekta Evropske odbojkarske konfederacije (CEV). Poročilo CEV-a in OZS o dogodku si lahko ogledate na teh povezavah:

https://inside.cev.eu/articles/development/mini-volleyball-event-engages-hundreds-of-kids-in-radovljica/

Odbojkarska zveza Slovenije

Video posnetek z dogodka

Odbojkarski klub Bled se zahvaljuje vsem sodelujočim – igralcem, trenerjem, staršem, navijačem in vsem drugim sodelujočim za nepozabno doživetje.

Se vidimo naslednje leto!!! 

 

Zahvaljujemo se podjetjem in organizacijam za pomoč pri izvedbi: