web analytics

OK PROCHROM BLED S POLNIM IZKUPIČKOM 

OK Prochrom Bled : ŽOK Triglav Kranj 2:0 (25:14, 25:23) 

Ok Prochrom Bled : OK Lubnik Škofja loka 2:0 (25:12,25:17) 

OK Prochrom Bled: Prevec Jonke 19, Berce 9, Jarkovič 13, Horvat 1, Gale 4, Rejc 3, Kranjec 5, Jakopič (L1), Ulčar (L2), Justin 0, Grilc 0, Tičar 1, Repinc 0.

Trener: Zoran Jerončič, pomočnica Anja Grilc  

Tudi po drugem odigranem turnirju za kadetinje, tokrat na Bledu, so domačinke še dvakrat več slavile in so trenutno prve na lestvici brez izgubljenega niza. 

V prvi tekmi so se domače odbojkarice pomerile z ŽOK Triglav iz Kranja in slavile gladko z 2:0. Če se je v prvem nizu izteklo vse po željah domačink, pa so Jarkovič, Jakopič in ostale, po uvodnem visokem vodstvu le nekoliko popustile in se morale na koncu niza precej potruditi, da so na kolena spravile borbene Kranjčanke. 

V drugi tekmi so se domačinke pomerile z ekipo Lubnika iz Škofje loke s katerim sta si delili začasno prvo mesto na lestvici in sta bili po prvem krogu še neporaženi. Dekleta so na parket OŠ na Bledu stopila zbrano in z učinkovitimi začetnimi udarci in tudi solidnim napadom gladko slavile v prvem nizu 25:12. Čeprav so na igrišče stopile tudi igralke, ki sicer manj igrajo se slika na igrišču ni spremenila. Podobno tekmo smo videli tudi v drugem nizu. Domačinke niso hotele ničesar prepustiti naključju in so zaigrale zbrano in motivirano, kar priča tudi končni izid 25:17. Tako kot na prvi tekmi so tudi tokrat priložnost za igro dobile rezervne odbojkarice in svojo nalogo dobro opravile. 

Tudi naslednji turnir 18. decembra bo ponovno v organizaciji OK Bled, kjer bodo domačinke iskale priložnost za utrditev prvega mesta na lestvici.