Nagradni likovni natečaj

OK Bled za najboljši likovni izdelek na temo ODBOJKE

K sodelovanju vabimo vse učenke in učence osnovnih šol. Ob tem naprošamo vse pedagoge, da v okviru rednega šolskega programa svoje učence seznanijo z obema stebroma olimpijskega gibanja – šport in kultura – ter jih spodbudijo k ustvarjanju likovnih izdelkov na temo športne panoge odbojka.

Nagrajene izdelke bomo objavili na naši spletni strani www.okbled.si ter publikacijah kluba, nekatere risbe oziroma slike izdelkov pa uporabili na promocijskih materialih kluba.

Komisija Odbojkarskega kluba Bled bo izbrala najboljše izdelke ter najbolj ustvarjalnim mladim udeležencem podelila nagrade. Nagrade najboljšim posameznikom bodo podeljene na eni od zaključnih tekem državnega prvenstva v odbojki, predvidoma v začetku meseca aprila v dvorani Pod Stolom v Zabreznici, kjer v prvi državni odbojkarski ligi nastopa skupna regijska ženska ekipa Zgornja Gorenjska. Točen termin tekme bo objavljen na spletni strani kluba.

Pogoji sodelovanja: 

  • Na razpisu lahko sodelujejo vsi učenci in učenke od 3. do vključno 9. razreda osnovne šole.
  • Uporabi se lahko katerakoli likovna tehnika in vrsta barv. Poslati je potrebno original izdelka (priporočamo, da avtorji sami poskrbijo za kopijo oziroma reprodukcijo za lastne potrebe).
  • Vsak udeleženec lahko sodeluje na natečaju z največ enim izdelkom, skupinskih del ne bomo upoštevali.
  • Vsak posamezni izdelek naj bo na hrbtni strani opremljen z imenom in priimkom avtorja, točnim naslovom, razredom in nazivom šole, ki jo sodelujoči obiskuje, ter imenom in priimkom mentorja. Izdelki, ki s temi podatki ne bodo opremljeni, bodo izločeni iz natečaja.
  • Risba mora biti poslana po pošti v zaprti kuverti najkasneje do 15. 12. 2017 na naslov Odbojkarski klub Bled, Prešernova cesta 23, 4260 Bled, s pripisom »Natečaj OK Bled«.
  • Vsi sodelujoči na natečaju dovoljujejo, da se njihova dela lahko objavijo v letnem biltenu kluba, na spletni strani in drugih publikacijah ter promocijskih akcijah OK Bled.
  • Izdelkov avtorjem po zaključenem natečaju ne bomo pošiljali po pošti. Na osnovi predhodnega dogovora je možen osebni prevzem na navedenem naslovu.

Avtorjem najboljših izdelkov bomo podelili naslednje nagrade: 

  • nagrada: Vikend testna vožnja s hibridnim vozilom Toyota
  • nagrada: Komplet športne opreme Joma (trenirka, torba, dres, hlačke)
  • nagrada: Odbojkarska žoga

Morebitna dodatna vprašanja lahko naslovite preko e-pošte na naslov natecaj@okbled.si.

Več: Razpis_natecaj_2017